engelsk
norsk
kjerringRådhusplassen Overnatting - Lurøy Havn

Våre kjøkken er fullt utstyrt

Kjøkkenet på Rådhusplassen i Lurøy
2 kjøkken Rådhusplassen i Lurøy
Konferanserom Rådhusplassen Lurøy
Aktivitetsrom
Konferanserom

Våre kjøkken er fullt utstyrt, og vårt kjøkken i første etasje er et stort oppholdsrom med kjøkkenkrok. Hele første etasje er handikaptilpasset og har to soverom i tillegg til stue med godt utstyrt kjøkkenkrok. Vi har også fullt utstyrt kjøkkenkrok og stue i andre etasje. Denne stuen egner seg godt til konferanserom/møterom . Fine og varierte turmuligheter rett i nærheten. Vi tilrettelegger etter gjestenes ønsker og behov.
Åpent hele året.

Fasiliteter og tjenester
• Ved kysten - Nær havna
• Kjøkken tilgjengelig - Selvhusholdning
• Behjelpelig med kunders ønsker og behov

La oss minne deg om at lett tilgjengelige og godt merkede turstier som går til toppen av Lurøy fjellet, eller rundt øya. Det er en fantastisk utsikt fra toppen av fjellet. Denne stien er svært populært, og folk fra hele landet kommer hit for å oppleve denne utrolige natur panorama.

Lurøy er også et populært reisemål for syklister som reiser fra øy til øy for å få maksimale opplevelser fra vårt vakre øysamfunn. Populært kalt "ØYHOPPING". Det er veldig enkelt å reise fra fastlandet ut til øysamfunnet med ferge eller hurtigbåt og oppdage nye steder, med vill flott natur.

Det er muligheter til å forhåndsbestille middag, eller andre måltider på Lurøygården. Kanskje en fin måte og samtidig få en omvisning i den flotte renessanse hagen, og nyte de flotte omgivelsene. Eller kun for å komme og smake på de nybakte brødene fra den flotte tradisjonelle innebygget bakeovnen. Det er en fin spasertur fra Rådhusplassen til Lurøygården, og på vei dit ligger den flotte historiske Lurøy Kirke.